naša zgodba. #linkŠPORT JE ZDRAVJE.


ŠPORTNA POT JE POSEBNA POT.


ŠPORT KREPI SAMOZAVEST IN ZAUPANJE VASE.


ŠPORTNO PREMIKANJE MEJ JE NEPRECENLJIVA IZKUŠNJA .


ŠPORT NAM POMAGA DOBRO SPOZNATI SEBE IN DRUGE.NOVI ČASI, NOVI PRISTOPI

POMAGAMO USTVARJATI USPEŠNE ŠPORTNE ZGODBE.

Stopiti na športno pot je v mladih letih večinoma preprosta, predvsem pa izjemno naravna odločitev. Ostati na njej, v vseh fazah svojega otroškega in mladostniškega razvoja, pa je nekoliko težje. Biti in ostati odločen, zvest sebi, motiviran, z jasnimi cilji, sanjami in željami, je nekaj, kar terja izjemno predanost, odrekanje in predvsem ogromno ljubezen do poti, ki smo si jo izbrali. Ali pa so si jo izbrali oni – naši otroci.

Na športni poti nemalokrat pride športnik do točke, ko si mora odgovoriti na številna vprašanja, kot so: Zakaj? Kam? Kako? Čemu? Na njej namreč sreča in se sooči z nemalo ovirami, ki jih mora tako ali drugače premagati. Če si tega zares želi. Tudi ta odgovor mora poiskati v sebi.

 

oglejte si, kaj počnemo in kako pomagamo

Dobrodošli:

STARŠI ŠPORTNIKOV.


REKREATIVNI ŠPORTNIKI.


PROFESIONALNI ŠPORTNIKI.


ŠPORTNI KLUBI IN TRENERJI.

NAŠA ZGODBA

ZAKAJ SMO DRUGAČNI?

S svojimi dolgoletnimi izkušnjami, ki izvirajo tudi iz dobrega občutka za človeka, znamo športnika poslušati, začutiti, prepoznati njegovo pot, sanje in vizije. To pot pomagamo uresničiti. S strokovnjaki, s katerimi odlično sedelujemo, športniku stojimo ob strani in mu pomagamo zdravo izpiliti njegov osebnostni in športni potencial.

 

SPOZNAJMO SE, naročite SE NA SESTANEK

STROKOVNO SODELUJEMO …

 

Z VSEMI, KI VERJAMEJO V NAŠO VIZIJO, ŽELIJO BITI DEL TE POSEBNE PODPORNE VSESTRANSKE ŠPORTNE IDEJE IN ŽE USPEŠNO DELUJEJO NA PODROČJIH, KI KREPIJO IN SOOBLIKUJEJO
RAZLIČNE ŠPORTNE ZGODBE:

 

#trenerji #nutricionisti #sponzorji #klubi #športnadruštva #strokovnjaki #zamentalnopripravo #fizioterapevti #vsiostali