Športno udejstvovanje je poseben proces, ki zahteva posebno stopnjo poznavanje celotnega oz. celostnega sebe. V različnih situacijah in okoliščinah. Tudi ob pritisku pravil, tekmovanj in navodil. Vse v športu je usmerjeno v napredek. Napake, kot sestavni del vsakega procesa, je potrebno sprejeti in objeti na poseben način. Zmage, ki vedno pridejo in gredo, je potrebno včasih le na hitro objeti in jih nato spustiti, da ostanejo le še spomin in dokaz, da zmoreš. In znaš. Ker od tistega včeraj je ostala le še izkušnja, ki ne obljuba enakega jutri.

Vsak športnik se na svoji poti srečuje z različnimi stanji sebe. Različna stanja sebe terjajo različne pristope, kako ta stanja razumeti in jih usmeriti sebi v prid.

Individualno vodena MEDITACIJA ZA ŠPORTNIKE s kratkim pogovorom je prvotno namenjena globinskemu umirjanju športnika, čiščenju njegovih živčnih – aktivacijski kanalov, povečanju koncentracije in motiviranosti. Dotika se vizualizacijske poti do uspeha, izkoristka vseh športnikovih potencialov (tako fizičnih kot mentalnih), pomaga priti do odgovorov, kako premagati določene ovire in čim dlje ostati v fazi maksimalnega izoristka sebe, ob čemer je potrebno znati ohranjati visok nivo energije, volje, motiviranosti in umirjenosti.

  • TRAJANJE: 70 min (40 min meditacija + 30 min uvodni pogovor)

  • CENA: 85 EUR (enkratno srečanje)

Pošljite povraševanje: info@2211.si